Boendealternativ

Skadevi Cup Futsal är en cup som spelas i mellandagarna i f.d. nationalarenan i futsal Arena Skövde. Alla lag bor på Västerhöjdsgymnasiet. Antalet lag i Skadevi Cup Futsal 2021 kommer att begränsas till cirka 50. Detta för att hålla oss inom gångavstånd för boendet och spelplatserna.

Skadevi Cup Futsal är en cup där alla lagen övernattar via cuparrangören. Alla lag som anmäler sig kan enbart välja boende på skola under cupen. Det krävs alltså både en inbetalning av anmälningsavgiften samt att alla deltagare (spelare och ledare) betalar deltagaravgift. Även lokala lag behöver alltså betala deltagaravgifter. Om lag önskar boende på hotell ber vi er kontakta info@skadevicup.se.

 

Hårdförläggning söndag-tisdag (900 kr/deltagare)

I detta ingår boende från söndag till tisdag samt följande måltider:
Måndag: Frukost, lunch & middag
Tisdag: Frukost & lunch

Hårdförläggning måndag-tisdag (800 kr/deltagare)

I detta ingår boende från måndag till tisdag samt följande måltider:
Måndag: Lunch & middag
Tisdag: Frukost & lunch

I er anmälan är det viktigt att ni anger huruvida ni avser att komma till hårdförläggningen på söndag kväll eller på måndag morgon/förmiddag. Checkar ni in på måndagen kommer ni att placeras på en hårdförläggning som startar upp först på måndag morgon och alltså inte serverar frukost denna dag.

Dessutom är det viktigt att ni lämnar ett preliminärt antal deltagarkort vid er anmälan. En ledare ingår gratis per anmält lag.

Lokala lag/Eget boende

Alla lag måste boka boende via cupen. Om inget annat anges kommer lagen att placeras på hårdförläggning (skola) och man får välja typ av deltagarkort. Även lokala lag behöver alltså boka boende via turneringen för att tilldelas en plats. Om man önskar boende via hotell tar man kontakt och anger antal deltagare och övriga önskemål till info@skadevicup.se.

Har ni frågor om hotellen, utbud m.m. kan ni kontakta oss eller besöka förra årets Skövde-sida: https://www.vastsverige.com/skovde/portalsida_cuper/