Vanliga frågor

Vad händer med våra avgifter om cupen blir inställd? Om cupen skulle behövas ställas in kommer alla inbetalda avgifter att återbetalas. Vi förstår att rådande situation är osäker för oss alla och vi följer myndigheternas råd och rekommendationer. Kontinuerlig information kommer att gå ut till anmälda lag och via hemsidan för att informera er om förändringar sker i upplägg av genomförandet.

Skadevi Cup Futsal känner jag inte igen, är cupen ny? Ja. Ifjol var premiäråret men på grund av covid-19 tvingades vi ställa in. Vi satsar därför på att få genomföra Skadevi Cup Futsal för första gången i år. Vi har däremot lång erfarenhet bakom oss med 43 års genomförande av Skadevi Cup Fotboll, så det är inget ni behöver oroa er för.

Spelas det några matcher på söndagen? Nej. Söndagen är enbart ankomstdag och matcherna börjar först på måndag morgon.

Betalar både ledare och spelare deltagaravgift? Ja. Alla deltagare betalar en deltagaravgift.

Nu har jag anmält mitt lag. Varför är det inte godkänt ännu? Laget blir godkänt och garanterat en plats i cupen först när anmälningsavgiften har betalats in. Anmälningsavgiften för alla lag är 1200 kr. Deltagaravgifterna behöver inte betalas in för att man skall godkännas, men krävs i ett senare skede.