Vanliga frågor

Vad händer med våra avgifter om cupen blir inställd? Om cupen skulle behövas ställas in kommer alla inbetalda avgifter att återbetalas. Vi förstår att rådande situation är osäker för oss alla och vi följer myndigheternas råd och rekommendationer. Kontinuerlig information kommer att gå ut till anmälda lag och via hemsidan för att informera er om förändringar sker i upplägg av genomförandet.

Skadevi Cup Futsal känner jag inte igen, är cupen ny? Ja. Detta är första året som Skadevi Cup Futsal arrangeras. Vi har däremot lång erfarenhet bakom oss med 43 års genomförande av Skadevi Cup Fotboll, så det är inget ni behöver oroa er för.

Spelas det några matcher på söndagen? Nej. Söndagen är enbart ankomstdag och matcherna börjar först på måndag morgon.

Betalar både ledare och spelare deltagaravgift? Ja. För övernattande lag som bor på skola betalar alla som övernattar där deltagaravgift. Laget betalar därtill en anmälningsavgift.

Nu har jag anmält mitt lag. Varför är det inte godkänt ännu? Laget blir godkänt och garanterat en plats i cupen först när anmälningsavgiften har betalats in. Anmälningsavgiften för lokala lag med eget boende/lag som bor på hotell är 2700 kr, medan den är 1200 kr för lag som bor på skola.